Нинова към ГЕРБ: Днес ни вадите от "Позитано", на 13 ноември ние ще ви извадим от "Дондуков 2"

Окт 19, 2016 Новини БСП 0 1365

Нинова отри клуб за младежка политика, вторият в града в рамките на само два месеца

"Днес ГЕРБ ни изваждат от сградата ни на "Позитано" 20, но им обещавам, че на 13 ноември ние ще ги извадим от "Дондуков" 2, а след това и от "Дондуков" 1. Това заяви в Перник лидерът на БСП Корнелия Нинова, която отри клуб за младежка политика, вторият в града в рамките на само два месеца. Тя заяви това по повод влизането днес в централата на БСП на областният управител от ГЕРБ, представител на МРРБ, съдебен изпълнител и изваждането на служителите от помещенията, които партията заема от десетки години. "Това е отговорът ни към репресиите на ГЕРБ - откриваме нови клубове, приемаме нови членове, увеличават се хората, които ни вярват", каза още председателят на левицата. Тя припомни приема на млади хора от последните дни в Кресна, Стара Загора и София

Нинова поздрави жителите на Перник по случай празника на града, като заяви, че те са истинската сила и им пожела здраве и успехи. 

Стотици членове на левицата, начело с областния и общинския председатели Станислав Владимиров и Кирил Леонов и млади активисти, посрещнаха Нинова с букет от червени рози, оформен в номера на кандидат-президентската двойка Радев - Йотова 13.