Станислав Владимиров в Радомир: Ние не работим само преди избори, нашата работа за доброто на хората е постоянна

Мар 08, 2017 ПЕРНИК Новини БСП 0 2316

Гласувайки с №10 хората, подкрепят по-доброто бъдеще за област Перник

„Ние не работим само преди избори, за да се покажем пред хората. Нашата работа за доброто на всички жители на област Перник е постоянна“. Това каза водачът на листата на „БСП за БЪЛГАРИЯ“ в Перник Станислав Владимиров  на среща с над 100 жители на гр. Радомир. Той добави, че  левицата усеща eнepгиятa нa xopaтa в cтpaнaтa и жeлaниeтo им да припознаят БСП като носител на бъдещето. “Неслучайно и нашият слоган е „Време за Промяна“, добави той и заяви, че гласувайки с №10 хората, подкрепят по-доброто бъдеще за област Перник. Владимиров изтъкна и приоритетите на БСП в образованието, здравеопазването, сигурността на хората и грижата за малкия бизнес, като подчерта, че управлението на Бойко Борисов, моделът, който дава предимство само на капитала и  частната инициатива, е сбъркан. Водачът на листата на левицата обясни, че тя е съставена от професионалисти от различни области, като всеки от тях не само е роден в пернишко, но и живее в района. „Затова всеки кандидат от листата на „БСП за България“ е готов да решава проблемите на жителите на област Перник“, допълни Владимиров.

Представителят на община Радомир и втора в листата Евдокия Асенова, също подчерта важността на вота за бъдещето на област Перник и на България и заяви, че кандидатите за народни представители на „БСП за България“ са хора, които познават проблемите на перничани, могат да се борят за решаването им.  Тя пожела на всички на изборите да се поздравят с победа с №10 в бюлетината.

На срещата присъстваха и кандидатите за народни представители от листата на „БСП за България“  инж. Любомир Бонев, Евелина Венкова, Венета Петрова, Ива Борисова и инж. Михаил Михайлов.