Кирил Леонов внася искане в общината за асфалтиране на улици в Перник

30.08.2017 г.

Лидерът на БСП-Перник и председател на групата съветници на БСП и коалиция в Общинския съвет Кирил Леонов внася искане за промени в поименния списък за капиталовите разходи за асфалтиране на Ул. "Марина бара", ул. "Горски извор", ул. "Самодивска", ул. "Градище". Това споделя самият той в официалната си страница във фейсбук. По сигнал на граждани Леонов е посетил улиците. Кал, ежедневен кошмар и борба за достъп до собствените си домове, така описват видяното на място Леонов и екипа му.

„Жителите са събрали подписка и още тази седмица ще изготвим и ще внесем искане за промени в поименния списък за капиталовите разходи за тази бюджетна година за асфалтиране на Ул. "Марина бара", и включване в списъка за следващата година ул. "Горски извор", ул. "Самодивска", ул. "Градище", споделя Кирил Леонов. И добавя, че ще бъде внесена и подписка на живущите там, като до момента са се подписали повече от 80 души.

„Заедно с това ще се настоява да бъде назначена комисия от експерти от общинската администрация, която да обследва подпорната стена на една от улиците. Това трябва да стане преди зимния сезон и дано този път общината да си свърши работата и действията й да са превантивни, преди да е станала трагедия”, заяви Леонов.