БСП в Трън: Ще продължим да се борим за преизчисляване и увеличаване на пенсиите

Мар 11, 2023 ПЕРНИК Новини Избори 0 687

Водачът на пернишката листа Борис Цветков се срещна и с представители на клубовете на пенсионерите в Перник и областта

Водачът на листата на БСП за област Перник Борис Цветков и кандидатът за народен представител Ива Борисова се срещнаха с граждани от град Трън. По време на срещата си с представителите на левицата, гражданите поставиха някои от многобройните нерешени проблеми в Трън, сред които осигуряване на аптека, работеща със Здравната каса, ремонтиране на пътищата свързващи Трън с Брезник и със селата от общината, подобряване на транспортното обслужване чрез възстановяване на автобусните връзки със селищата. 

Хората изразиха удовлетворение от проведените срещи с представителите на БСП и изразиха увереност, че след избирането на народни представители от БСП в област Перник, ще започне поетапното поставяне и решаване на проблемите на гражданите и на община Трън.  

Водачът на листата на БСП в Перник Борис Цветков проведе срещи и с представители на клубовете на пенсионерите от град Перник и от селищата в общината и пое ангажимент да внесе и отстоява в Народното събрание Закон за възрастните хора, на предложения за преизчисляване и увеличаване на пенсиите.

„Гласувайте с номер 1 на изборите на 2 април, защото БСП е единствената партия, която се грижи за интересите на българските граждани. Ние многократно доказахме, че изпълняваме обещанията си“, призова социалистът.