Кирил Леонов, БСП: Станислав Владимиров е кандидатът на ГЕРБ, които предизвикаха водната криза в Перник

Екипът на БСП има работещи решения и е готов да управлява Перник прозрачно и с грижа за хората

 „Перничани са недоволни от здравеопазването на града, защото липсват кадри и в близко бъдеще ще се наложи да се затварят цели отделения в болницата. Тук ролята на общината е да отпусне стипендия на млади хора, които учат медицина, с ясни правила те да се върнат и да работят минимум 5 години за своя роден град.” Това заяви кандидатът за кмет на Перник от БСП Кирил Леонов по проблема със здравните грижи в общината. 

 В предизборен дебат по bTV той обърна внимание, че Станислав Владимиров е кандидатът на ГЕРБ, въпреки че те са пряко отговорни за водната криза в Перник. „Шест месеца се прави водният цикъл – нещо, което се прави за един месец. Дори наклонът на канализацията беше объркан. В момента върви подписка срещу изпълнението на Владимиров”, каза Леонов за по думите му, некадърния отговор на местната управа на проблема с водоснабдяването.

 „Община Перник зарежда 4 детски градини, вместо с екологично чисто гориво газьол, с тежко гориво със съдържание на сяра над 1% и трови нашите деца”, алармира Кирил Леонов и посочи, че документацията за това тежко нарушение е вече в прокуратурата. 

 „Въпреки че напусна БСП некоректно 9 месеца преди изборите, БСП създаде Станислав Владимиров като политик и човек и колкото да я оплюва, той трябва да е благодарен. А местната структура в момента е консолидирана, успяхме да се справим, да се обединим около кандидат и да се борим за нашия град”, категоричен бе кандидат-кметът от социалистическата партия.

 „Имаме подготвен екип за управление на Община Перник. Готови сме с работещи решения, с които да започнем още в първите 100 дни. Перник ще се управлява прозрачно и с грижа за хората. Знаем как Перник да има работни места, чиста околна среда, сигурност и да си върне традициите в културата и спорта. На 29 октомври с номер 71 в бюлетината – МК „БСП за България”, призова в заключение Кирил Леонов.