Младите социалисти от Перник популяризират програмата на БСП

Окт 12, 2015 ПЕРНИК Новини Избори 0 1686

Младежите дариха книги с научна стойност и художествена литература

Младежкото обединение на БСП – Перник започна инициатива за запознаване на гражданите с програмата на БСП за управление, известна и като Стандарти за лява политика в местната власт. Младите социалисти залагат на бъдещо премахване на таксите за ученици и студенти в библиотеките като техен приоритет, ориентиран към младите хора в община Перник. “Този ангажимент ще бъде в помощ най-вече на по-уязвимата част от младежите и ще стимулира четенето при младите”, казаха от МО на БСП.
За старт на своята идея те избраха читалищата в гр. Батановци и с. Ярджиловци, в които дариха книги с научна стойност и художествена литература. По този начин и младите кандидати за общински съветници от листата на БСП подкрепиха Радослав Петров – кандидат за кмет на гр. Батановци и Григор Христов – кандидат за кмет на с. Ярджиловци. “В читалищата няма такси и затова символично стартирахме инициативата си в читалищата на две от най – големите населени места в община Перник”, споделиха от младежкото БСП.
МО на БСП кани всички да се запознаят с програмата на левицата на сайта на БСП и да изкажат своите мнения и предложения.