Ерик Рангелов: Ще надграждам направеното до момента

Окт 13, 2015 ПЕРНИК Новини Избори 0 1649

Решени сме да работим ефективно по управленската програма на БСП

„Ще надграждам направеното до момента, ако бъда избран за кмет на Перник“, заяви пред колектива на „Колбасо” кандидатът за кмет на община Перник Ерик Рангелов. Според него всички досегашни кметове са работили, всеки според възможностите си, но въпреки направеното, в община Перник има много проблеми за решаване - както в областта на водоснабдяването и канализацията, така и в благоустрояването, при санирането на училища и детски градини, в областта на спорта, в обновяването на улици и тротоари, в сферата на транспорта.

„Решени сме да работим ефективно по управленската програма на БСП, която е всеобхватна и конкретна за това, което трябва да се направи. Зная, че когато съм работил здраво, ефект има“, заяви Ерик Рангелов. Той подчерта неприятния факт, че община Перник е натрупала огромни задължения към фирмите, което се отразява негативно върху тях самите.

„Изключително важно е излизането от финансовата задлъжнялост. Това ще бъде първата задача на кмета и няма да крия, че процесът ще бъде мъчителен“, смята Рангелов. Според него изключително важна е ролята на бизнеса, който при създадени добри условия от страна на Общината, ще може да се разширява и да създава работни места.

„Повярвайте ни, че можем и гласувайте с бюлетина №5, защото имаме идеи и имаме сили да ги реализираме“, призова Ерик Рангелов. По неговите думи в общинската листа на БСП има сериозни хора – експерти, професионалисти. „С тях имаме силите и волята да направим така, че Перник да стане по-добро място за живеене в бъдеще“, каза още той.

„Когато ни гласувате доверие и ни дадете шанс, ние нямаме право на грешки“, допълни Радослав Петров – кандидат за кмет от БСП на Батановци.