Ерик Рангелов на чаша кафе с жители на Стара Тева

Окт 19, 2015 ПЕРНИК Новини Избори 0 1655

Като свои основни проблеми местните посочиха асфалтирането на пътя

Кандидатът за кмет на община Перник от БСП Ерик Рангелов се срещна и разговаря на чаша кафе с жители на Стара Тева. „За Стара Тева нищо не е направено. Ние сме забравени от всички. Обещават ни, а после никой не се връща”, споделиха разочаровани от сегашното дясно управление. "Шосето е пълно с дупки, а на места е изровено до пръст. Само на 2 км. сме от центъра, а сякаш попадаш в България от 30-те години", коментираха те и допълниха, че  новият водопровод е направен донякъде, част от къщите се снабдяват с вода от стария, чийто тръби пукат по два-три пъти в месеца, няма канализация. 
Живущите в Стара Тева подчертаха, че в общината има корупцията, законите не се спазват. 
Като свои основни проблеми местните посочиха асфалтирането на пътя и взимането на мерки за справянето със ситуацията с барата, която минава през квартала. "За това не са нужни много средства, но всичко трябва да се направи както трябва", каза кандидатът за кмет Ерик Рангелов. Той обясни на хората, че Стара Тева е включена в интегрирания план за развитие и възстановяване на Перник с изграждането на канализация и водопровод, но и че за реализацията на тези проекти е нужна активност при намирането на средства по оперативните програми. 
Кандидатът за общински съветник Валентин Варадинов обеща на хората от Стара Тева, че често ще идва при тях. С тях разговаря и кандидатът за общински съветник Валентин Петков.