Съюз „Защита” подкрепя Ерик Рангелов за балотажа

Окт 28, 2015 ПЕРНИК Новини Избори 0 2467

Печеленето на повече кметски места от ГЕРБ е опасно за държавата

Партия „Съюз на патриотичните сили Защита” подкрепя кандидата за кмет на община Перник от БСП Ерик Рангелов за балотажа в неделя, 1 ноември. Лично председателят на политическата сила доц. д-р Йордан Величков, който е отраснал и учил в Перник, обяви пълна подкрепа за Рангелов.

“Мотивите да застанем зад Ерик Рангелов са най-напред личностни и това трябва да бъде критерий за в бъдеще””, каза доц. Величков. “Убедени сме, че кандидатът за кмет от БСП е с далеч по-добри делови качества от опонента си, че е човек с опит и изключителна култура. Той ще бъде полезен за Перник”, твърди доц. Величков.

“Ерик Рангелов е правилният избор и това ще има значение  в национален мащаб”, заяви лидерът на „Защита”. Той смята, че трябва да се спре жаждата за власт на една друга партия, очевадна през последните години. В противен случай отиваме към доминация на една политическа сила, която не е на нивото, на което трябва да бъде, обясни той.

Доц. Величков коментира фалшификациите по време на избори и обяви, че има пълна дефорамция и изкривяване на вота. Сега, както и преди има секции, в които има кандитати без нито един глас да е отразен в протоколите, каза доц. Йордан Величков. Това означава драстична подмяна на вота, купуване и  фалшификация, заяви той и припомни, че и съюз „Защита” също е пострадал от манипулации преди 6 г.

Печеленето на повече кметски места от ГЕРБ е опасно за държавата, заяви доц. Йордан Величков и се мотивира с  думите, че има тенденция за монополизиране на цялата власт.