Корнелия Нинова откри нов клуб на БСП в Перник и връчи карти на новоприети

Юли 06, 2016 ПЕРНИК Новини БСП 0 2054

Нека тази отворена врата на новия клуб се превърне в символ на отворените врати на БСП към хората

„Организацията в Перник е силна, аргументирана, активна. Нека тази отворена врата на новия клуб се превърне в символ на отворените врати на БСП към хората, към онези, които разочаровахме – да се върнат, към активното поколение, младите – да дойдат и да им дадем перспектива и алтернатива“. Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова по време на откриването на нов партиен клуб в Перник. Тя поздрави организацията и с приемането на нови членове и подчерта, че в цялата страна има енергия. Нинова добави, че една от поставените задачи е до края на годината да бъдат открити клубове в онези около 50 общини, където сега няма.

Според председателя на БСП правителството на Борисов е провал. „Нито икономика има, нито селско стопанство, образованието е хаос, а резултатът са двойките на матурите, здравеопазването е под всякакво равнище, държавата върви надолу – заради дългове задлъжняваме всеки изминал ден“, посочи Нинова. По думите й трябва да има алтернатива и само БСП може да я даде на младите, за да останат в страната. „Нека тази национална енергия, която усещаме, да я превърнем в енергия за промяна на БСП и на държавата. Да дадем бъдеще на България“, каза още тя.

Кирил Леонов: Днес откриваме поредния клуб, а вече имаме нужда от още два

„Днес откриваме поредния клуб, а вече имаме нужда от още два. Скоро ще има и в други населени места в общината. Това трябва да ни радва и да ни показва, че вървим в правилната посока“. Това заяви председателят на БСП-Перник Кирил Леонов. Според него в навечерието на 125-годишнината от основаването на БСП, обновлението в партията е факт. „Откриването на този клуб е поредното доказателство, че има голям заряд от интерес към БСП. Все повече хора, които са напуснали, се връщат. Все повече млади хора припознават идеите на БСП“, категоричен е Леонов. Той обясни, че ръководството и Изпълнителното бюро дават ежедневни дежурства в този клуб. Леонов допълни, че предстои откриване и на приемна на групата съветници на БСП. „Възползвайте се, идвайте и споделяйте вашите тревоги. Ние сме с ясната представа, че трябва да разработваме и реализираме вашите идеи и това е пътят, който поема общинската организация на БСП-Перник“, заключи председателят на БСП-Перник.

На събитието присъстваха и членове на Изпълнителното бюро на партията, народни представители, членове и симпатизанти на БСП.