Детски празник "Да спортуваме заедно в парка“ проведе Младежкото обединение в БСП - Ботевград

1.06.2018 г.

С много усмивки и настроение премина  детският спортен празник под мотото “Да спортуваме заедно в парка“ , организиран от МО в БСП – Ботевград и Съюз на българските автомобилисти в навечерието на 1-ви юни – Ден на детето.В него взеха участие отбори от училищата ОУ»Никола Вапцаров», ОУ»Васил Левски», ОУ»Св.Св. Кирил и Методий» и ППМГ «Акад.проф.д-р Асен Златаров».

Празникът бе открит от председателя на СБА - Ботевград Любомир Лазаров и Николина Цолова, председател на ОбС на БСП.

„Добре дошли на първия Детски празник, посветен на 1-ви юни „Да спортуваме заедно в парка. В навечерието на най-светлия детски празник, скъпи деца, ви поздравяваме, като ви пожелаваме да сте здрави, бодри и засмени, много ученолюбиви в училище и креативни в извънкласните форми. Бъдете гордост за вашите учители и родители с успехите, които постигате. Първи юни е празник не само на вас деца, но и на вашите родители, защото вие носите в себе си онзи заряд, който кара всеки родител да мечтае. Аз вярвам, че вашите мечти са да бъдете победители не само в игрите, но и в живота. А човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му. Затова носете в себе си големи мечти за утрешния ден”, пожела Николина Цолова на всички деца.

Победителите в отделните категории бяха наградени с купа, медали за всеки участник от отбора – съответно за 1-во, 2-ро и 3-то място, грамоти и предметни награди, осигурени от Общински съвет на БСП.