Станислав Владимиров: Управлението на Перник трябва да бъде насочено към хората и техните проблеми

Окт 13, 2019 ПЕРНИК Новини Избори 0 1037

13.10.2019

Кандидатът за кмет на община Перник Станислав Владимиров, Лилия Георгиева - кандидат за кмет на кв. Бела вода и кандидати за общински съветници от листата на „БСП за България“ се срещнаха с жители на Бела вода. В препълнената зала на читалището те представиха приоритетите си за управление на общината и квартала.

„Бъдещото управление на Перник трябва да бъде насочено към хората и решаването на техните проблеми – подобряване на инфраструктурата, решаване на проблемите в здравеопазването като липсата на денонощна аптека, изграждане на нови паркове и детски площадки, изграждане на воден цикъл, редовен и екологичен градски транспорт и много други“. Това каза кандидатът за кмет на община Перник Станислав Владимиров. Той добави, че всичко това ще се случи много по-лесно и бързо, ако има работеща индустриална зона, която да носи приходи на общината. Владимиров добави, че за да бъде местната администрация по-ефективна и да се случват важните за общината неща бързо, е нужно целият административен процес да бъде дигитализиран.

„Бела вода има много нерешени проблеми, защото от години е далеч от приоритетите на общината. Проблемите тук не се решават, а само се задълбочават, това трябва да се промени и заедно със Станислав Владимиров можем да го направим. Подкрепете ни за едно ускорено развитие на община  Перник и работа за всички населени места“, призова кандидатът за кмет на кв. Бела вода Лилия Георгиева. Тя коментира, че сред нейните приоритети за развитието и благоустрояването на квартала са: редовно сметосъбиране, а през зимата снегопочистване, ремонт на улиците в най-тежко състояние, монтиране на видеонаблюдение на възлови места в квартала, изграждане на детски площадки, ремонт на водопроводната мрежа, определяне на терен за нов гробищен парк  и други. „Време е Бела вода да се превърне в приятно място за живот и истински квартал на Перник“, заяви Лилия Георгиева. Тя призова хората да гласуват по съвест и за кандидата, който има визия за квартала. „Купуването и продаването на гласове е престъпление и това не е просто задължителен елемент от предизборните ни материали, не продавайте гласа си, защото така обричате населеното си място на още четири години бездействие“, заключи Лилия Георгиева.