Стоян Мирчев, БСП: Любовта и уважението към жената трябва да бъдат ежедневие

Промяната може да стане факт, само ако на 4-ти април всички излезем и гласуваме с номер 4

„Осми март за мен е един от най-хубавите пролетни празници. Любовта и уважението към българската майка, съпруга, приятелка, дъщеря трябва да се показват не само веднъж годишно, а да бъде ежедневие". Това сподели водачът на листата в Перник и депутат от ПГ на "БСП за България" Стоян Мирчев по повод международния ден на жената.

Мирчев и четвъртият в листата - председателят на Младежкото обединение Станислав Павлов - се разходиха из центъра на града и подариха цветя на преминаващите дами. По-късно народният представител от левицата се включи и в акцията на младите социалисти за раздаване на предизборните материали на партията.

"Един от основните проблеми, с които се сблъсква нашето общество, е тежката демографска криза. Левицата е последователна в разработването на политики, които да стимулират раждаемостта и да подпомогнат българското семейство. Единствено БСП има визията как да пребори този остър проблем", подчерта Стоян Мирчев.

Той изрази увереност, че на 4-ти април българските граждани ще покажат, че желанието за промяна е по-силно от страха, който през последните 10 години е сковал държавата. "Промяната може да стане факт, само ако на 4-ти април всички излезем и гласуваме с номер 4." - подчерта Стоян Мирчев.

По-късно днес - в 16.00 ч. в сградата на Младежкия дом в Перник Коалиция "БСП за България" ще открие своята кампания.