Стоян Мирчев в Радомир: Заедно ще убедим хората, че БСП е носител на промяната към по-добър живот

18.03.2021г.

"Всички ние заедно ще убедим хората, че БСП е носител на промяната към по-добър живот". Това каза на среща със социалисти в Радомир водачът на листата на Коалиция "БСП за България" Стоян Мирчев. Той представи кандидатите на левицата за народни представители в област Перник. За да подкрепят листата, в Радомир дойдоха кмета на община Перник Станислав Владимиров и областнитя председател на БСП Валентин Петков.

"Наред с приоритетите, залегнали в платформата на БСП, се ангажирам да работя и за реализиране на обществен дебат за съдържанието на учебните програми и опитите за подмяна на българската история и култура. Сред приоритетите ми е и институционална подкрепа на усилията на семействата на страдащите от синдром на Даун за промяна в Наредбата за медицинската експертиза", каза пред присъстващите кандидата за народен представител Евдокия Асенова, която беше и символичен домакин на срещата.

"Един от приоритетите в икономическата платформа на БСП, приложим в община Радомир е възраждането на българските села чрез подкрепа на земеделието и животновъдството, увеличаване на директните плащания на малките и средни земеделски стопани, стимулиране създаването на нови стопанства и развиване на неземеделски дейности и др", обясни кандидата за депутат Иво Михайлов. "Радомир беше гордост на българското машиностроене, затова трябва да възродим икономиката в пернишкия регион и да създадем нови работни места", допълни Георги Чернев. Председателят на МО в Перник Станислав Павлов сподели, че БСП е силна с разума на поколенията, с енергията на младите и със социалната отговорност на своите кадри.