Стоян Мирчев: БСП ще има по-висок резултат на тези избори

Юли 03, 2021 ПЕРНИК Новини Избори 0 636

02.07.2021г.

Кандидатите за народни представители на левицата проведоха срещи с хората от пернишкия квартал Бела вода и селата Дивотино и Студена. Те представиха приоритетите на БСП и мерките, които са заложени в предизборната им програма за предстоящите парламентарни избори.

"Убеден съм, че на 11 юли ще се разбере, че ГЕРБ си отива и то с по-бързи темпове, отколкото преди месец и че БСП ще увеличи своя резултат и ще имаме повече народни представители в парламента." Това каза след срещата Стоян Мирчев - водач на листата на коалиция "БСП за България" за Перник. 

По думите му на предишните избори е имало голям процент купен и корпоративен вот, който този път няма да се случи. "Натискът от страна на държавната администрация и институциите, особено МВР, е намалял осезаемо и хората ще излязат спокойно да гласуват", подчерта Мирчев.

Според него голямото ляво обединение ще донесе допълнителни гласове към резултата на социалистите. "Ние дадохме знак, че сме готови да преглътнем различията си през годините и да се обединим, даваме възможност на повече хора, които имат леви убеждения, да гласуват за нас и да имат свои представители в парламента", категоричен беше Стоян Мирчев.