Над 70 нови социалисти е приела областната структура на БСП – Перник от началото на 2015г.

Юни 03, 2015 ПЕРНИК Новини БСП 0 1670

 Във връзка със събитията, случващи се в БСП - Район Витоша в столицата, областната структура на БСП – Перник отчете, че от началото на годината  в шестте общини на областта са приети  71  нови социалисти, над 70 %, от които  са на възраст до 35 години, а повече от половината от тях са с висше образование

 

Във връзка със събитията, случващи се в БСП - Район Витоша в столицата, областната структура на БСП – Перник отчете, че от началото на годината  в шестте общини на областта са приети  71  нови социалисти, над 70 %, от които  са на възраст до 35 години, а повече от половината от тях са с висше образование. Пернишките социалисти обявиха, че считат,  случващото се в един район на столицата е изолирано явление  на група от няколко души, които са решили да прекратят членството си в левицата. Те добавят, че бройката от 30-40 социалисти, които искат да напуснат структурата на БСП в столичния район Витоша е силно завишена, тъй като до момента заявления за прекратяване на членство са подали само трима души. Никой няма право да си позволява да руши имиджа на БСП, заради личните амбиции.

 

Изчислете вашият данък с калкулатора на БСП. Той цели да онагледи разликите в данъчното облагане на доходите на физическите лица, каквото е сега, при действащото законодателство с данък от 10%, и онова, което би се получило, ако законопроектът за въвеждането на прогресивното подоходно облагане на БСП Лява България бъде приет.

Калкулатор: www.bsplb.com