Стоян Мирчев: Убеден съм в победата ни на тези избори

10.11.2021 г.

От коалиция „БСП за България” представиха програмата си за управление на страната в гр. Земен и села от Брезнишка община. В обиколката се включиха водачът на листата на левицата в Перник Стоян Мирчев и кандидатите за народни представители  Петър Първанов и Антония Гигова. Те говориха за основните приоритети, залегнали в плана, като здравеопазване, доходи, работни места, икономика, образование.

Трябва да сложим край на този модел на управление, на това безхаберие, което ГЕРБ наложи във всякакви среди. Страната  има нужда от социална система на управление и  единствената алтернатива е коалиция „БСП за България“, каза пред избиратели Стоян Мирчев и допълни: „Убеден съм, че коалиция „БСП за България” е на прага да спечели. Защото ние сме отбор от съмишленици, хора, които мислят в една посока“.

"Той подчерта, че БСП работи за една кауза, която се нарича България. Ние всички сме с ясното разбиране, че е необходимо редовно правителство, правителство на единството, на над партийните интереси",  заяви Петър Първанов и призова всички хора да излязат и да гласуват: Той призова да бъдем активни, да не се страхуваме, а да излезем и гласуваме за  своите фаворити, за да бъде спрян порочният модел на корпоративния вот.

"Младите хора трябва да взимат участие в политиката, защото от тях зависи бъдещето на България", каза кандидатът за народен представител от коалиция „БСП за България“ Антония Гигова и продължи: „Аз като млад човек смятам, че бъдещето е в нас и в нашите ръце и , че ние трябва да имаме шанс за развитие в България. Работя за това все повече млади хора да остават в страната ни, да намират своя път тук, а не да отиват в чужбина. Хората трябва да повярват в промяната, защото докато  мислим, че промяната  не е възможна, тя наистина  няма да бъде възможна", допълни Антония Гигова и призова присъстващите да гласуват с бюлетина №33 за парламент и № 6 за президент.