Коалиция „БСП за България“ регистрира листата с народни представители за 14 МИР Перник

Фев 27, 2023 ПЕРНИК Новини БСП 0 890

27.02.2023 г.

Кандидатите за народни представители на коалиция „БСП за България“ заедно с областния председател на БСП – Перник Кирил Леонов и председателя на Общинския съвет на БСП Перник Делка Георгиева подадоха документите за регистрацията на партията за участие в изборите за 49-ото Народно събрание.

В Районна избирателна комисия – Перник заедно с водача Борис Цветков бяха и представители на листата.

Борис Цветков изрази убедеността си, че хората от област Перник ще изберат свои представители в Народното събрание, които ще отстояват интересите на обикновените хора – грижа за децата, родителите и семействата, преизчисляване и увеличаване на пенсиите, увеличаване на минималната работна заплата и други социални придобивки. „А не както беше в предишния парламент – участници в коалицията на войната – гласуващи за оръжия и война, а не за обикновените хора и за решаване на техните проблеми“, допълни той.

„Тръгваме в предизборната борба с убеждението и увереността, че Българската социалистическа партия е социалният стожер за българските избиратели. Ще търсим подкрепата на социалистите с единение на доброто срещу злото, на градивните човешки взаимоотношения, а не на разрушителните интриги“, каза социалистът.