Кирил Леонов: Време е Перник да тръгне по нов път – без корупция

27.10.2023

„Заедно можем да променим Перник като кажем „не” на корупцията. Време е да спрем задкулисното управление, което гази законите и взима вредни за перничани решения. И да въведем прозрачно и справедливо управление”. Това заяви в обръщение към жителите на Община Перник кандидатът на Местна коалиция „БСП за България” (ПП Български гласъ, ПП МИР) Кирил Леонов.

„Време е да сложим край на управлението, което зарежда детски градини с тежко гориво със сяра. И да провеждаме обществени поръчки, които освен закона и обществения интерес на перничани, следват и грижата за здравето.

Време е да сложим край на управлението, което вдига данъци и такси с пъти и разделя отделните населени места. И да върнем незаконно надвзетите пари от такса „Смет” и справедливостта.

Време е да сложим край на управлението, което гони инвеститорите от Перник. И да създадем условия те да идват. За да не пустее Индустриалната зона, а  да развива общината.

Време е да сложим край на управлението, което принуждава хората да напускат Перник, защото не създава работни места. И да превърнем общината в един от основните инвеститори.  

Време е да сложим край на управлението, което гледа единствено в центъра. И да се обърнем с грижа към кварталите, където живеят над две трети от перничани”, обърна се към жителите на Перник кандидатът на МК „БСП за България” Кирил Леонов и призова:

„Гласувайте! Заедно можем да променим общината си. С номер 71 в интегралната бюлетина!”